Новоайдарська громада
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Квітня, 2017 р., 09:13
  25 квітня 2017 року Новоайдарський район з робочим візитом відвідав народний депутат України Віталій Курило. В селі Штормове він зустрівся з педколективом Штормівської ЗОШ. В Новоайдарі зустрівся з керівництвом та лікарями районної лікарні, також завітав до Новоайдарської школи - гімназіі, де відбулась зустріч з педколективом. В селі Бахмутівка зустрівся з депутатами та головою сільської ради. В другій половині дня відбулись зустрічі в м.Щастя : в школі №2 та в міській раді.
13 Квітня, 2017 р., 15:08
Сьогодні у парку "Сосновий" за нашою ініціативою були встановлені два стола для настільного тенісу. Ми першими випробовали ці столи на справі. Нам дуже сподобалось.
03 Квітня, 2017 р., 15:26
За чистоту навколишнього середовища
29 Березня, 2017 р., 16:24
Енергонезалежність та економічне зростання країни - на сьогодні ключові питання розвитку нашої Держави і добробуту кожного громадянина. Широке впровадження енергоефективних заходів у різних сферах економіки та злагоджені дії влади, бізнесу та громадськості у цьому напрямку дозволять не лише пожвавити економіку країни, надати поштовх для розвитку малого та середнього бізнесу, створити нові робочі місця, забезпечити додаткові надходження до бюджетів усіх рівнів, а й в найближчому майбутньому досягти енергетичної незалежності України.
29 Березня, 2017 р., 15:02
29 березня відбулася робоча зустріч у Новоайдарській селищній раді з національною консультанткою з гендерно-чутливого бюджетування Юлією Гончар. 
26 Березня, 2017 р., 08:50
За чистоту навколишнього середовища

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано