Новоайдарська громада
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

29 Липня, 2017 р., 18:01
       Керівництво Новоайдарської селищної ради спільно з небайдужими новоайдарцями сьогодні очищали річку Айдар від очерету, водоростей та сміття.
07 Липня, 2017 р., 14:08
      Президент Федерації футболу України Андрій Павелко побував 7 липня Новоайдарі на стадіоні «Колос», де проходила фінальна частина Фестивалю з вуличного футболу. Ініціатором фестивалю є народний депутат України Віталій Курило, організатором виступила обласна, районна федерації футболу і Новоайдарський селищна рада. Андрій Васильович подарував всім командам-учасницям змагань м`ячі та нагородив переможців. 
01 Липня, 2017 р., 20:26
        Новоайдарська селищна рада разом з районною організацією ВФСТ "Колос" та районною федерацією футболу організували відкритий чемпіонат смт.Новоайдар по футболу. Ігри будуть проходити по середах на стадіоні "Колос" в смт.Новоайдар.      1 липня 2017 року відбувся 1 тур відкритого чемпіонату селищної ради з футболу, в якому приймають участь сім команд. Кожній команді, яка бере участь в турнірі, було подаровано м'яч від Федерації футболу України.       Турнір викликав в селищі великий інтерес. У перший ігровий день на трибунах були присутні багато уболівальників. Запрошуємо всіх на стадіон.
09 Червня, 2017 р., 16:50
8 червня в Новоайдарі на вулиці Коваленко селищна рада відкрила черговий дитячий ігровий майданчик. За останній рік на території селищної ради облаштовано вже 7 дитячих майданчиків.
30 Травня, 2017 р., 09:41
За ініціативи Новоайдарської селищної ради спільно з агенством у справах біженців ООН  29 травня 2017 року парку «Сосновий» відбувся турнір з настільного хокею. Турнір був організований в рамках соціального проекту «Ти не один». Дітям було дуже цікаво взяти участь в новому для них виді спорту, вони продемонстрували приголомшливі показники. Переможці отримали грамоти і медалі, а всі учасники заохочувальні призи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано