Новоайдарська громада
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Липня, 2024 р., 15:36
Регіональний план заходів на 2023-2024 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року (далі – Регіональний план заходів) було затверджено розпорядженням голови обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації від 25.04.2023 No 83. Основними напрямками Регіонального плану заходів є інформаційна, освітня, суспільна, фізична (частково) та громадська безбар’єрність, які можливо виконати в умовах окупації території області.
26 Липня, 2024 р., 15:28
Державною спеціалізованою фінансовою установою «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» (далі – ДСФУ Держмолодьжитло) реалізуються заходи державних програм, які направлені на забезпечення житлом ВПО шляхом надання пільгових довгострокових кредитів: - Кредит для молоді. Постановою Кабінету Міністрів України від 11.05.2011 No 488 «Питання використання коштів, передбачених у державному бюджеті для збільшення статутного капіталу Державної спеціалізованої фінансової установи "Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву" затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для збільшення статутного капіталу ДСФУДержмолодьжитло з Керівникам районних,міських, селищних, сільських військових адміністрацій подальшим спрямуванням на виконання Державної програми забезпечення молоді житлом на 2013-2026 роки.
25 Липня, 2024 р., 15:36
За традицією, Національним Фестивалем “Код Нації” оголошено проведення Всеукраїнського конкурсу творчих проєктів “Код Нації” до 33-ї річниці Незалежності України.
24 Липня, 2024 р., 16:44
Не втрачайте можливості стати до лав Збройних Сил України!
23 Липня, 2024 р., 19:34
Урядова програма «Зроблено в Україні» спрямована на підтримку  вітчизняного виробництва та стимулювання попиту на українські товари. Мета кампанії – спонукати українців підтримувати вітчизняних виробників і таким чином впливати на зростання валового внутрішнього продукту.  Для посилення власної економіки Міністерство економіки України  закликає громадян купувати продукцію національних виробників, а виробників – маркувати свою продукцію, яку буде легко виокремити завдяки спеціальному логотипу «Зроблено в Україні» Як приєднатися до платформи? 1. Перейти на сайт державної програми «Зроблено в Україні»  https://madeinukraine.gov.ua/  та завантажити логотип, наліпки та гайд з впровадження державних інструментів. 2. Використовуючи логотип «Зроблено в Україні», ви даєте згоду на обробку даних і внесення вашої компанії до реєстру українських виробників. Державна служба зайнятості доєдналася до реалізації державної програми, і вже сьогодні в Україні на базі обласних центрів зайнятості та їх філій активно відкриваються регіональні офіси «Зроблено в Україні». В офісі підприємці можуть отримати допомогу та консультації щодо:  урядових грантових програм підтримки діючого бізнесу, а також сприяння започаткуванню власного бізнесу;  можливостей підвищення за сприяння служби зайнятості якості робочої сили шляхом отримання ваучера на професійне навчання;  компенсаційних програм для роботодавців, які створюють нові робочі місця, працевлаштовують на них безробітних громадян, внутрішньо переміщених осіб,  облаштовують робочі місця при  працевлаштуванні громадян з інвалідністю. Детальніше про  урядову програму за посиланням   https://madeinukraine.gov.ua/#how-work
23 Липня, 2024 р., 15:38
З початком повномасштабного вторгнення у 2022 році ЛУГАНСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ продовжує свою роботу, надаючи психологічну допомогу та адаптацію мешканцям Луганщини, які були вимушені покинути свої домівки На базі Луганського обласного центру соціально-психологічної допомоги працює регіональна "гаряча лінія" з питань попередження домашнього й ґендерно обумовленого насильства та дискримінації за ознакою статі.
22 Липня, 2024 р., 15:05
Шановні жителі Луганщини! Луганська обласна служба зайнятості готова допомогти кожному з працевлаштуванням, професійним навчанням, пошуком необхідних працівників! Наші фахівці надають послуги онлайн. Телефонуйте за номерами «гарячих ліній»: 098-875-48-95, 099-491-20-86 або заповніть форму за посиланням http://surl.li/invaz і фахівці центру зайнятості неодмінно зв'яжуться з вами.
19 Липня, 2024 р., 16:22
 Кампанія має на меті сприяти зменшенню кількості нещасних випадків в Україні, пов’язаних із вибуховими предметами та поширенню серед населення інформації щодо правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів.
19 Липня, 2024 р., 15:41
IV ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТВОРЧИЙ КОНКУРС «ЩО ДЛЯ МЕНЕ УКРАЇНА?»,

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано