Новоайдарська громада
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Січня, 2018 р., 15:47
Сьогодні в Новоайдарі на річці Айдар відбулось свято Хрещення Господнє. Новоайдарська селищна рада допомагала в організації свята.
17 Січня, 2018 р., 16:51
Комунальне підприємство Новоайдарської селищної ради сьогодні для безпеки дорожнього руху посипало дороги нашого селища пісочною сумішшю.
14 Січня, 2018 р., 15:37
 Колектив Новоайдарської селищної ради у неділю прибрав територію, прилеглу до пам'ятника природи Баранячі Лоби. Вони розташовані на в'їзді в Новоайдар, тому є його «обличчям», візитною карткою. Ми вважаємо, що обов'язок кожного мешканця прибирати і підтримувати свою прибудинкову територію. І якщо всі будуть підтримувати чистоту у себе біля будинку, то і не буде стихійних сміттєзвалищ.  
29 Грудня, 2017 р., 08:20
Шановні друзі ! Щиро вітаю вас з Новим 2018 роком та Різдвом Христовим! Від усього серця бажаю вам і вашим рідним міцного здоров`я, успіхів, добробуту та здійснення найсвітліших мрій. Нехай Новий рік принесе мир нашій рідній Україні!
22 Листопада, 2017 р., 09:35
 «Ефективний бюджет Новоайдарщини: електронні сервіси – подолано!»
17 Листопада, 2017 р., 09:09
         У рамках проекту ПРООН та ООН Жінки «Відновлення управління та сприяння примиренню у постраждалих від кризи громадах України» 13-14 листопада відбувся тренінг для представників цільових громад Луганської області за курсом «Формування практичних навичок ефективної діяльності в умовах фіскальної децентралізації», участь в якому взяли працівники Новоайдарської селищної ради. Під час тренінгу був проведений аналіз місцевих бюджетів громад Луганської області, розглянуті питання впровадження програмно-цільового підходу у бюджетному процесі, ефективного використання існуючих джерел для фінансування потреб ОТГ та багато інших питань.     За наслідками тренінгу учасники отримали Сертифікат державного зразка про підвищення кваліфікації державного службовця.   

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано