Новоайдарська громада
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Жовтня, 2017 р., 11:09
Сказ (синонім водобоязнь, гідрофобія) – гостра інфекційна хвороба з групи вірусних зоонозів, розвивається внаслідок укусу або ослинення хворою твариною, характеризується важкими ураженнями центральної нервової системи і закінчується смертельним результатом.
27 Жовтня, 2017 р., 10:45
26 жовтня в Новоайдарі на стадіоні «Колос» відбувся товариський матч з футболу між командою смт.Новоайдар і командою Національної збірної України по футболу серед ветеранів. Цей матч був організований Новоайдарським селищним головою Ігорем Шопіним спільно з президентом Асоціації ветеранів футболу України Олегом Михайловичем Собуцьким. Матч пройшов в підтримку миру і єдності України. Мета проведення даного матчу в Новоайдарі - підтримати моральний дух українських військових та населення.
23 Жовтня, 2017 р., 13:34
22 жовтня в неділю в Новоайдарі відбувся дитячий футбольний турнір "Осінній кубок", в якому взяли участь більше сорока дітей різних вікових категорій. На турнір приїхали гравці ФК «Тигри» м.Сєвєродонецьк, які грали з нашими юними футболістами. Організатор змагань - Новоайдарська селищна рада. 
20 Жовтня, 2017 р., 14:05
Вуличне освітлення є одним з найбільш важливих факторів забезпечення безпеки життя і здоров'я населення. При співпраці з Департаментом житлово-комунального господарства в нашому селищі почалося будівництво нових ліній вуличного освітлення по вулицях Віті П'ятьоркіна, Айдарська, провулку Айдарський і неосвітленій частині вулиці Полубоярова. До кінця року планується також завершити будівництво нових ліній вуличного освітлення в смт. Новоайдар на вулиці Ювілейна і провулку Центральному, а в селі Айдар-Миколаївка - на вулицях Центральній та Шопіна. Для заміни відновлення вже наявних ліній вуличного освітлення селищною радою придбано вуличні ліхтарі, які найближчим часом будуть встановлені.
20 Жовтня, 2017 р., 11:36
 У центрі Новоайдару на клумбі люди протоптали стежку, яка псувала естетичний вигляд. Новоайдарська селищна рада прийняла рішення висадити на місці стежки і на клумбах в центрі селища туї та ялівець.
12 Жовтня, 2017 р., 15:40
«Ефективний бюджет Новоайдарщини: спільна відповідальність громади та влади»
03 Жовтня, 2017 р., 11:45
Новоайдарська селищна рада продовжує відновлювати вуличне освітлення. Нещодавно у центрі Новоайдару встановили нові вуличні ліхтарі. В результаті жителі селища отримали якісне освітлення центральної частини вулиці Незалежності.
02 Жовтня, 2017 р., 14:15
День села Айдар-Миколаївка
17 Вересня, 2017 р., 11:28
16 вересня Новоайдар відсвяткував свою 330-у річницю!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано