ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення
Грудка куряча, стегно куряче, печінка куряча, яловичина, філе куряче, м'ясо свинина, тушка куряча
Грудка куряча, стегно куряче, печінка куряча, яловичина, філе куряче, м'ясо свинина, тушка куряча
Послуги з розподілу природного газу
Борошно, крупи, рис (Код ДК 021:2015:15610000-7: Продукція борошномельно-круп'яної промисловості)
Соки (ДК 021:2015: 15320000-7 Фруктові та овочеві соки)
Овочі та фрукти (ДК 021:2015 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи)
Грудка куряча, стегно куряче, печінка куряча, яловичина, філе куряче, м'ясо свинина, тушка куряча