Новоайдарська громада
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ освіти Новоайдарської селищної ради інформує

Дата: 05.01.2022 13:05
Кількість переглядів: 331

ОБГРУНТУВАННЯ

 технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення

на виконання підпункту 3 пункту 3 постанови КМУ від 11 жовтня 2016 року № 710 «Про ефективне використання державних коштів»

 

Показник

Опис

Номер закупівлі

UA-2022-01-04-004860-c

Предмет закупівлі

Кисломолочні продукти (ДК 021:2015:15550000-8: Молочні продукти різні)

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі

ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ:

- продукція, що вказана в тендерній документації, має постачатися дрібними партіями у кількості та

асортименті згідно з заявками уповноважених осіб Замовника;

- продукція повинна постачатися у спеціальному транспорті з дотриманням санітарних вимог, в тому

числі щодо сумісності продуктів харчування.

Найменування товару

Кількість, кг

Технічні, якісні характеристики товару

Йогурт без цукру

1820

Кисломолочний продукт з підвищеним вмістом сухих речовин молока, вироблений з нормалізованого по жиру та сухих речовин молока або молочних продуктів, підданих тепловій обробці, шляхом сквашування їх протосимбіотичною сумішшю чистих культур термофільного молочнокислого стрептококу (Streptococcus thermophіlus) та молочнокислою паличкою та відповідати вимогам ДСТУ 4343:2004 або ТУ виробника.

Масова доля жирів до 2,5%.

Йогурт повинен бути розфасований до 1000 г.

Зовнішній вигляд та консистенція: однорідна, в міру в’язка.

Смак  та запах характерних для даного виду продукції.

Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше ніж 80%.

Кефір

600

Повинен відповідати вимогам ДСТУ 4417:2005.

Кефір з масовою часткою жиру 2,5 %.

Склад: молоко коров'яче,  кефірна закваска.

Консистенція однорідна, в’язка, з порушеним або непорушеним згустком (залежно від технології виробництва).

Дозволено: газоутворення, яке спричинено нормальною життєдіяльністю мікрофлори кефірної закваски; незначне відокремлення сироватки.

Смак і запах чистий, кисломолочний, без сторонніх присмаків і запахів.

Колір молочно-білий, рівномірний за всією масою.

Форма випуску фасована до 1000 мл.

Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше ніж 80%.

Ряжанка

300

Повинен відповідати вимогам ДСТУ 4565:2006.

Жирність від 2,5% до 8%, однорідна, в міру щільна.

Смак і запах чистий, кисломолочний з вираженим присмаком пряженого молока.

Колір рівномірний за всією масою: від кремового до темно-кремового.

Розфасовано у пакети (або в упаковці «стакан») 400-450 г.

Кожен пакети/стакан повинен мати чіткий відбиток дати виробництва (число, місяць, рік), умови зберігання, термін придатності.

Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше ніж 80%. Без ГМО.

Сметана

600

Повинен відповідати вимогам ДСТУ 4418:2005.

У дрібній розфасовці, у спеціальній упаковці, жирність 20%, свіжа, однорідної консистенції, і в міру густа, вигляд продукції – глянцевий, колір – білий з кремовим відтінком, смак і запах – чисті, без сторонніх присмаків і запахів, споживча упаковка – пакети із поліетиленової плівки або стакан.

Вага 300 гр – 600 гр.

Дефекти недопустимі. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника,  вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність.

Строк придатності не повинен перевищувати 80% від загального строку придатності.

Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО».

 

Технічні характеристики предмету закупівлі повинні відповідати Санітарним правилам для підприємств продовольчої торгівлі, технічним умовам та стандартам, передбаченим законодавством України.

Учасник повинен дотримуватись умов температурного режиму для продуктів харчування, які цього потребують при їх зберіганні та перевезенні.

Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування.

Учасник повинен дотримуватись строків придатності продуктів харчування.

Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО).

Учасник повинен дотримуватись таких нормативних документів:

- ЗУ № 2639-VIII «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів»;

- ЗУ № 142-V від 14.09.2006р. «Про дитяче харчування».

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України (ДСТУ, тощо), обов’язково відповідати Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 року №771/97-ВР (зі змінами) (надати сканований з оригіналу гарантійний лист за власноручним підписом уповноваженої особи Учасника та завірений печаткою (за наявності та у разі її використання)).

Учасник повинен надати в складі тендерної пропозиції скановану з оригіналу довідку за власноручним підписом уповноваженої особи Учасника та завірену печаткою (за наявності та у разі її використання), в якій гарантує, що при кожній поставці товару буде надавати Замовнику копії супровідних документів, що підтверджують якість та безпечність товару (декларацію виробника (імпортера) та/або висновок державної санітарної епідеміологічної експертизи на продукцію та/або сертифікат відповідності, та/або копію посвідчення про якість, та/або копію результату дослідження показників хімічної та мікробіологічної безпеки харчових продуктів та інші документи, що передбачені чинним законодавством України).

 

Для підтвердження відповідності учасника технічним, якісним кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником учасник повинен надати наступні документи:

- Копію рішення (витяг, лист) компетентного органу про державну реєстрацію потужностей (споруди або комплексу споруд, приміщення, будівлі, обладнання та інших засобів, включаючи транспортні засоби, а також території, що використовуються у виробництві та/або обігу об’єктів санітарних заходів) – власних або орендованих Учасника, що будуть використовуватися при реалізації харчових продуктів;

- Акт, складений за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю (інспектування) стосовно додержання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти та корми, здоров’я та благополуччя тварин, виданий не більше 6-місячної давнини від дати подання тендерної пропозиції для участі в цих торгах (сканкопію з оригіналу);

- Копії свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів учасника, на яких будуть здійснюватися постачання продукції. В разі, якщо учасник не має власного транспорту, він подає свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів перевізника або Орендодавця, з яким у нього укладений договір, і такі транспортні засоби повинні бути зазначені у договорі і належати перевізнику або Орендодавцю та підтверджені документально: копію правовстановлюючих документів перевізника або орендодавця на автотранспорт;

- Копії договорів на проведення дезінфекції автотранспорту (дійсний впродовж 2022 року), що буде задіяний учасником для доставки продукції, яка є предметом закупівлі;

- Копії договорів на дезінфекцію, дезінсекцію, дератизацію складських приміщень (дійсний впродовж 2022 року);

- Копію посвідчення про якість та/або декларація виробника на товар.

 

Очікувана вартість  та/або розмір бюджетного призначення

Очікувану вартість закупівлі розраховано на підставі (діючий договір про закупівлю, комерційні пропозиції постачальників на ринку товару, послуги) у розмірі 200300,00 грн.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано