Новоайдарська громада
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Липня, 2018 р., 14:52
 В Новоайдарі розпочався капітальний ремонт автодоріг. Новоайдарська селищна рада цього року поставила завдання відремонтувати ділянки доріг з найбільш пожвавленим транспортним сполученням і ті, які потребують нагального проведення ремонту. Найближчим часом підрядниками вже будуть завершені роботи з капітального ремонту доріг по 4 вулицях: Центральній, Незалежності, Вишневій в смт Новоайдар та по вулиці Підгорна в с.Айдар-Миколаївка. Звичайно, всім нам хотілося б відремонтувати всі вулиці вже в поточному році, але бюджет селищної ради не такий великий. Тому вже зараз плануємо проведення ремонтів доріг на наступний рік.
16 Липня, 2018 р., 08:07
 В липни 2018 р. відбувся черговий семінар для представників громади, сільських та селищної ради Новоайдарщини «Публічні закупівлі в системі Прозорро». Експерти ЛОГО «Громадська ініціатива Луганщини» та фахівець з публічних закупівель Микола Силенко презентували загальний огляд системи публічних закупівель та їх нормативно-правове регулювання, механізм проведення допорогових зпкупивель та проведення тендерів. Особливу увагу було приділено організації закупівельної діяльності: створення тендерного комітету, визначення уповноваженої особи та яким чином вони можуть співпрацювати. Також учасники отримали інформацію та рекомендації щодо планування закупівель. З розвитком інформаційно-комунікаційних технологій та з метою забезпечення прозорості та ефективності використання бюджетних коштів органи місцевого самоврядування все більше застосовують інструменти електронної врядування.
08 Липня, 2018 р., 13:35
 Сьогодні на річці Айдар в Новоайдарі відбулась толока. Небайдужі новоайдарци і гості нашого селища очищали русло і береги нашої річки від сміття, водоростей і заростей очерету. Крім того, дофарбовували пішохідний міст. Після разом покуштували куліш. Разом ми зможемо зберегти нашу річку Айдар чистою і красивою. 
02 Липня, 2018 р., 15:38
Новоайдарська селищна рада продовжує впорядковувати територію селища. Для організації активного дозвілля наших дітей був встановлений ??новий дитячий ігровий майданчик на вулиці Вишневій, крім того біля дитячого майданчика були встановлені лавочка та урна. На даний час головне завдання для виховання здорового покоління - організувати дозвілля дітей, зайняти їх іграми на свіжому повітрі і створити всі умови для безпечного відпочинку. Тому селищна рада буде продовжувати встановлювати на території нашої громади як нові ігрові майданчики, так і нові окремі ігрові, спортивні елементи та обладнання на вже існуючих дитячих майданчиках.
16 Червня, 2018 р., 15:43
Сьогодні з ініціативи Новоайдарської селищної ради відбулася толока на річці Айдар. Разом з небайдужими новоайдарцамі розчистили затор з гілок, повалених дерев і сміття під "старим" мостом, який утворився після сильного паводку. У найближчих планах очистити частину берегів нашої річки Айдар від заростей очерету і водоростей.
15 Червня, 2018 р., 16:02
          14 червня в Луганської облдержадміністрації відбулось засідання підсумкового круглого столу на тему «Забезпечення ефективної бюджетної політики місцевих рад та органів влади шляхом забезпечення участі громадськості до бюджетних процесів».
01 Червня, 2018 р., 15:48
1 червня Новоайдарська селищна рада організувала велопробіг, присвячений Дню захисту дітей

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано