Новоайдарська громада
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Березня, 2024 р., 13:44
Компенсацію витрат за працевлаштування ВПО цьогоріч отримали вже 16 роботодавців області   Луганський обласний центр зайнятості продовжує розгляд заяв від роботодавців на отримання компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні.
24 Березня, 2024 р., 15:43
МОЛОДІЖНІ ЦЕНТРИ І ПРОСТОРИ В ІНФОРМАЦІЙНІЙ СИСТЕМІ Міністерство молоді та спорту України спільно з державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» проводить роботу з наповнення інформаційної бази даних про молодіжні центри та молодіжні простори «Інформаційна система для керування діяльністю молодіжних центрів», що сприятиме підвищенню надання якості послуг для молоді. Інформаційна система була розроблена та введена в дослідну експлуатацію у 2023 році. Молодіжні центри та молодіжні простори можуть зареєструватися в системі за посиланням: https://youthcenters.mms.gov.ua. У разі виникнення додаткових запитань звертатися до Ірини Федій, департамент молодіжної політики (тел. 287 24 57, або на електронну пошту kultmolodi@ukr.net).
22 Березня, 2024 р., 17:22
Троїцька селищна військова адміністрація надає одноразову матеріальну підтримку на лікування пораненим Захисникам і Захисницям громади, а також одноразову матеріальну підтримку членам сім'ї загиблих та зниклих безвісти  Захисників і Захисниць.
19 Березня, 2024 р., 10:26
Регіональний план заходів на 2023-2024 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року (далі – Регіональний план заходів) було затверджено розпорядженням голови обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації від 25.04.2023 No 83.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано