Новоайдарська громада
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

17 Листопада, 2017 р., 09:09
         У рамках проекту ПРООН та ООН Жінки «Відновлення управління та сприяння примиренню у постраждалих від кризи громадах України» 13-14 листопада відбувся тренінг для представників цільових громад Луганської області за курсом «Формування практичних навичок ефективної діяльності в умовах фіскальної децентралізації», участь в якому взяли працівники Новоайдарської селищної ради. Під час тренінгу був проведений аналіз місцевих бюджетів громад Луганської області, розглянуті питання впровадження програмно-цільового підходу у бюджетному процесі, ефективного використання існуючих джерел для фінансування потреб ОТГ та багато інших питань.     За наслідками тренінгу учасники отримали Сертифікат державного зразка про підвищення кваліфікації державного службовця.   
27 Жовтня, 2017 р., 11:09
Сказ (синонім водобоязнь, гідрофобія) – гостра інфекційна хвороба з групи вірусних зоонозів, розвивається внаслідок укусу або ослинення хворою твариною, характеризується важкими ураженнями центральної нервової системи і закінчується смертельним результатом.
27 Жовтня, 2017 р., 10:45
26 жовтня в Новоайдарі на стадіоні «Колос» відбувся товариський матч з футболу між командою смт.Новоайдар і командою Національної збірної України по футболу серед ветеранів. Цей матч був організований Новоайдарським селищним головою Ігорем Шопіним спільно з президентом Асоціації ветеранів футболу України Олегом Михайловичем Собуцьким. Матч пройшов в підтримку миру і єдності України. Мета проведення даного матчу в Новоайдарі - підтримати моральний дух українських військових та населення.
23 Жовтня, 2017 р., 13:34
22 жовтня в неділю в Новоайдарі відбувся дитячий футбольний турнір "Осінній кубок", в якому взяли участь більше сорока дітей різних вікових категорій. На турнір приїхали гравці ФК «Тигри» м.Сєвєродонецьк, які грали з нашими юними футболістами. Організатор змагань - Новоайдарська селищна рада. 
20 Жовтня, 2017 р., 14:05
Вуличне освітлення є одним з найбільш важливих факторів забезпечення безпеки життя і здоров'я населення. При співпраці з Департаментом житлово-комунального господарства в нашому селищі почалося будівництво нових ліній вуличного освітлення по вулицях Віті П'ятьоркіна, Айдарська, провулку Айдарський і неосвітленій частині вулиці Полубоярова. До кінця року планується також завершити будівництво нових ліній вуличного освітлення в смт. Новоайдар на вулиці Ювілейна і провулку Центральному, а в селі Айдар-Миколаївка - на вулицях Центральній та Шопіна. Для заміни відновлення вже наявних ліній вуличного освітлення селищною радою придбано вуличні ліхтарі, які найближчим часом будуть встановлені.
20 Жовтня, 2017 р., 11:36
 У центрі Новоайдару на клумбі люди протоптали стежку, яка псувала естетичний вигляд. Новоайдарська селищна рада прийняла рішення висадити на місці стежки і на клумбах в центрі селища туї та ялівець.
12 Жовтня, 2017 р., 15:40
«Ефективний бюджет Новоайдарщини: спільна відповідальність громади та влади»
03 Жовтня, 2017 р., 11:45
Новоайдарська селищна рада продовжує відновлювати вуличне освітлення. Нещодавно у центрі Новоайдару встановили нові вуличні ліхтарі. В результаті жителі селища отримали якісне освітлення центральної частини вулиці Незалежності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано