Новоайдарська громада
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Стратегічне бачення

Дата: 11.09.2023 10:51
Кількість переглядів: 100

Фото без описуРобочою групою з розробки Стратегії розвитку Новоайдарської селищної територіальної громади на період до 2027 року вже проведено 3 засідання, в ході яких було отримано та проаналізовано багато аналітичної інформації, обговорено проблемні питання розвитку громади, які було виявлено під час опитування, проведено PEST-аналіз та ін.

 

На основі такого комплексного аналізу створюється стратегічне бачення.

Стратегічне бачення – лаконічно сформульоване уявлення про бажаний стан території ТГ та її соціально-економічний розвиток.

На основі стратегічного бачення формулюються пріоритети розвитку, на досягненні яких концентруються усі наявні ресурси і зусилля.

Тому на підставі отриманої інформації робочою групою визначене стратегічне бачення розвитку Новоайдарської селищної ТГ, а саме:

 

"Новоайдарська селищна територіальна громада – це сформована в думках кожного мешканця адміністративно-територіальна одиниця з якісною транспортною інфраструктурою, з розвиненим середнім та малим бізнесом, з конкурентоспроможним аграрним сектором й інвестиційно-привабливим сільгосппереробним комплексом, з розвинутою інфраструктурою надання якісних освітніх, медичних, соціальних і публічних послуг, місце комфортного, безпечного, екологічного проживання заможних та щасливих людей."

 

Запрошуємо всіх мешканців до обговорення та внесення пропозицій щодо коригування формулювання стратегічного бачення розвитку нашої громади. Долучайтесь до нас та приймайте активну участь у розробці Стратегії розвитку Новоайдарської селищної ТГ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано