Новоайдарська громада
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Вересня, 2023 р., 11:53
«Військовий ПДФО: розрахунки й аргументи від Асоціації міст України.
23 Серпня, 2023 р., 10:41
В рамках визначення проблемних питань суб’єктів господарювання малого та середнього підприємництва, які після 24.02.2022 перемістили свою діяльність до інших регіонів України,
22 Серпня, 2023 р., 19:53
    Комісія з питань найменування (перейменування) вулиць, площ, провулків, проспектів та інших топонімічних назв на території Новоайдарської селищної територіальної громади, створена розпорядженням начальника Новоайдарської селищної ВА від 18.08.2023 № 66, виносить на публічне обговорення затверджені на своїх засіданнях пропозиції щодо зміни відповідних назв вулиць, площ, провулків, проспектів та інших топонімічних назв на території Новоайдарської селищної територіальної громади, а також виносить на публічне обговорення зміну назв населених пунктів, які відповідно до рекомендацій Національної комісії зі стандартів державної мови не відповідають стандартам державної мови.
22 Серпня, 2023 р., 11:33
Успішно стартувала нова урядова програма для ветеранів та їх подружжя.  Учасники бойових дій можуть отримати гранти від 250 тис грн до 1 млн грн на старт або розвиток власного бізнесу. 
18 Серпня, 2023 р., 10:54
Майже 6600 осіб отримали послуги з профорієнтації
17 Серпня, 2023 р., 20:35
   В історії українського народу є події, які мають надзвичайне значення, вони не втратили своєї актуальності й по сьогоднішній день. Однією з таких подій є здобуття незалежності 1991 року.
17 Серпня, 2023 р., 20:31
  Здавалося б, неможливо вмістити в одному об’єкті історію, політику та духовність країни. Втім, така річ існує – це державний прапор, який для кожної нації є способом представити себе у світі. Прапор демонструє, що країна незалежна, займає гідне місце серед інших держав, поважає свою історію та дбає про майбутнє. Всередині держави національний стяг об’єднує людей у важкі часи, а повага до нього у всі часи вважалася виявом патріотизму. Не є виключенням і український прапор, на честь якого 23 серпня наша країна щороку відзначає свято – День Державного Прапора України. Наш синьо-жовтий стяг цінний для нас своєю історією, а також жертвами, які були принесені заради нього.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано