Новоайдарська громада
Луганська область, Щастинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Круглий стіл «Ґендерно-чутливе бюджетування: взаємодія влади та громади»

Дата: 15.05.2017 16:54
Кількість переглядів: 296

Фото без опису    15 травня 2017 року у сесійній залі відбувся круглий стіл «Ґендерно-чутливе бюджетування: взаємодія влади та громади».

    Представники місцевого самоврядування розповіли про можливості співпраці з громадськістю у вирішенні гендерних питань. Національна консультантка з ґендерно-чутливого бюджетування Юлія Гончар повідомила про можливості Новоайдарівської громади в застосуванні гендерного підходу. Представниці активного жіноцтва громади, звернули увагу на питання участі жінок у розвитку громади та розповіли про свої плани та ініціативи.

     Круглий стіл завершився загальною дискусією та обговоренням майбутніх кроків. Представники місцевої влади та жінки лідерки в процесі круглого столу обговорили можливості співпраці влади і громади з метою втілення ідей гендерної рівності у громаді. Були розглянуті можливості врахування гендерних підходів у програмах і планах громади.

         Захід відбувся у рамках проекту ''Відновлення управління та сприяння примиренню в постраждалих від кризи громадах України'', який разом втілюється ПРООН та структурою ООН Жінки і фінансується Європейським Союзом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано